Hvordan bli medlem?

Innmelding i Narvik Turnforening gjøres ved å følge linken Innmelding NTF.

Innmelding NTF

1. Alle felter merket med * er obligatoriske og må fylles ut.
  2. Når medlemmets alder er fylt inn vil feltene Foresatte automatisk dukke opp dersom gymnasten er under 18 år.
  3. Vær nøye med at både epostadresse og mobilnummer er riktig. NTF bruker disse to kommunikasjonskanalene for informasjonsformidling.
  4. Under menyen Parti vil valgmulighetene være tilpasset gymnastens alder. (Merk: dersom partiet er opptaksbasert vil det ikke ligge synlig i listen).
  5. Dersom du ikke skulle finne riktig parti kan du legge inn ønsket parti i Kommentarfeltet.
  6. Vit at dersom du setter hake i feltene Jeg reserverer meg mot reklame og Jeg reserverer meg mot SMS fra klubben vil du miste muligheten til å motta varslinger som for eksempel avlysning av trening, innkalling til foreldremøter, etc.
  7. Trykk Lagre for å sende innmelding til videre behandling.

Støttemedlem

​Et støttemedlemsskap i Narvik Turnforening er for deg som ikke driver aktiv idrett selv, men som kunne tenke deg å støtte opp om foreningen. Medlemsskapet koster 250,- og inkluderer samtidig stemmerett ved årsmøter.

Utmelding

​Utmelding av Narvik Turnforening kan gjøres ved å bruke følgende lenke:

Utmelding

I fokus